Skupaj smo zbrali 10 milijonov dolarjev za pomoč prizadetim v vojni v Ukrajini

Vojna v Ukrajini je povzročila humanitarno katastrofo. ZN so opozorili, da se lahko število ljudi, ki pobegnejo iz države, v prihodnjih tednih in mesecih poveča na 5 milijonov. Naše ekipe delajo 24 ur na dan, da bi s svojimi storitvami podprle ljudi v Ukrajini, se branile pred grožnjami kibernetske varnosti in odkrivale zanesljive informacije, hkrati pa sprejele izredne ukrepe za zaustavitev širjenja napačnih informacij in prekinitev dezinformacijskih kampanj na spletu.

Za pomoč pri zagotavljanju takojšnje pomoči in podpore za pomoč, so Google.org in Googlovi zaposleni že namenili več kot 25 milijonov dolarjev donacij in podpore.

Za nadaljnja prizadevanja za pomoč je Google.org tej kampanji namenil 5 milijonov dolarjev donacij in skupaj smo zbrali 10 milijonov dolarjev. Čeprav Google.org ne zagotavlja več donacij, lahko vaši prispevki še vedno omogočajo nujno pomoč tistim, ki jo potrebujejo.

100 % vaše donacije bo namenjeno spodnjim organizacijam.

 • UNHCR

  UNHCR

  Tisti, ki so prisiljeni pobegniti iz Ukrajine, potrebujejo zaščito, stabilnost in upanje. UNHCR, Agencija ZN za begunce, je na terenu v Ukrajini in sosednjih državah in nudi nujno oskrbo in pomoč tistim, ki so prisiljeni pobegniti. Glede na najpomembnejše potrebe bo UNHCR svoje intervencije osredotočil na zaščito, zavetje, osnovne potrebe in zagotavljanje osnovnih elementov pomoči ter denarno pomoč. Vaša podpora bo pomagala zagotoviti, da bodo ženske, otroci in moški, ki so prisiljeni zapustiti svoje domove, imeli varnost, zaščito in zavetje.

 • UNICEF

  UNICEF

  Položaj milijonov otrok, ujetih v konflikt v Ukrajini, se slabša iz minute v minuto. UNICEF in njegovi partnerji delajo 24 ur na dan, da bi zadovoljili nujne humanitarne potrebe teh otrok in njihovih družin v Ukrajini in regiji. Pomagajte UNICEF-u, da se danes odzove na krizo v Ukrajini.

 • Svetovni program za hrano

  Svetovni program za hrano

  Svetovni program Združenih narodov za hrano (WFP) je največja svetovna humanitarna organizacija, ki se bori proti lakoti po vsem svetu. Z ekipami, ki so že na terenu v Ukrajini in sosednjih državah, si WFP 24 ur na dan prizadeva doseči ranljive begunce in družine, ki so ujete na konfliktnih območjih, s hrano, pomočjo in upanjem, ki jih obupno potrebujejo.