Împreună, am strâns 10 milioane de dolari pentru a-i ajuta pe cei afectați de războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina a dat naștere unui dezastru umanitar. ONU a avertizat că numărul de persoane care părăsesc țara s-ar putea ridica la 5 milioane în următoarele săptămâni și luni. Echipele noastre lucrează 24 din 24 de ore pentru a sprijini persoanele din Ucraina prin intermediul produselor noastre, pentru a proteja împotriva atacurilor cibernetice și pentru a scoate în evidență informațiile folositoare. În plus, luăm măsuri extraordinare ca să oprim răspândirea informațiilor false și să blocăm campaniile de dezinformare online.

Google.org și angajații Google au alocat deja peste 25 de milioane de dolari sub formă de donații și sprijin pentru a oferi un ajutor imediat și a susține eforturile de asistență. În România, Google.org a oferit un grant de 500,000 de dolari către Crucea Roșie Română pentru asistența refugiaților și ajutorul umanitar.

Pentru a susține eforturile de întrajutorare, Google.org a dublat donațiile de 5 milioane $ din această campanie, iar împreună am strâns 10 milioane $. Deși Google.org nu mai dublează donațiile, contribuțiile dvs. pot să ofere în continuare ajutor celor aflați în nevoie.

100% din donațiile voastre vor fi direcționate către organizațiile de mai jos.

 • UNHCR

  UNHCR

  Persoanele forțate să părăsească Ucraina au nevoie de protecție, stabilitate și speranță. UNHCR, Agenția ONU pentru refugiați, este pe teren în Ucraina și în țările vecine și oferă provizii în regim de urgență și asistență pentru cei forțați să plece. UNHCR se concentrează pe intervenții legate de protecție, adăpost, nevoi de bază și oferă obiecte principale pentru ajutorul umanitar, precum și asistență financiară. Sprijinul vostru va fi de ajutor pentru ca femeile, copiii și bărbații care sunt forțați să își părăsească casele să aibă parte de siguranță, protecție și adăpost.

 • UNICEF

  UNICEF

  Situația a milioane de copii prinși în confictul din Ucraina se deteriorează pe zi ce trece. UNICEF și partenerii săi lucrează fără întrerupere ca să răspundă nevoilor umanitare urgente ale acestor copii și ale familiilor lor din Ucraina și din regiune. Ajută UNICEF să răspundă astăzi la criza din Ucraina.

 • World Food Programme

  World Food Programme

  Programul alimentar mondial ONU (WFP) este cea mai mare organizație umanitară la nivel mondial care luptă împotriva foametei. Având echipe deja în teren în Ucraina și în țările vecine, WFP lucrează 24/7 să ajungă la refugiații vulnerabili și la familile blocate în zonele de conflict și să le ofere mâncare, ajutor și speranța de care au nevoie cu disperare.