Az ukrajnai háború által érintett emberek megsegítése

A háború Ukrajnában humanitárius katasztrófát idézett elő. Az ENSZ arra figyelmeztetett, hogy az országból elmenekülők száma a következő hetekben-hónapokban 5 millióra emelkedhet. Csapataink éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy termékeinken keresztül támogassuk az Ukrajnában élőket, védekezzünk a kiberbiztonsági fenyegetések ellen, és megbízható információkat tárjunk fel, miközben rendkívüli intézkedéseket teszünk a félretájékoztatás terjedésének megállítására és az online dezinformációs kampányok megzavarására.

Az azonnali segítségnyújtás és a segélyezési erőfeszítések támogatása érdekében a Google.org és a Google alkalmazottai már több mint 25 millió dollár adományt és természetbeni támogatást ajánlottak fel. Ennek részeként Magyarországon a Google.org 500 000 dolláros támogatást nyújtott az Ökumenikus Segélyszervezetnek humanitárius segélyre és menekülttámogatásra.

Csatlakozzon hozzánk, és adományozzon az alábbi szervezeteknek.

 • UNHCR

  UNHCR

  Az Ukrajnából menekülni kényszerülőknek védelemre, stabilitásra és reményre van szükségük. Az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Ügynöksége Ukrajnában és a szomszédos országokban tartózkodik, és sürgős ellátást és segélyt kínál a menekülésre kényszerülőknek. A kiemelkedő szükségletek fényében az UNHCR beavatkozásait a védelemre, a menedékre, az alapvető szükségletekre, az alapvető segélyeszközök biztosítására, valamint a készpénzes segítségnyújtásra összpontosítja. Az Ön támogatása hozzájárul ahhoz, hogy az otthonuk elhagyására kényszerülő nők, gyermekek és férfiak biztonságban, védelemben és menedékben részesüljenek.

 • UNICEF

  UNICEF

  Az ukrajnai háborúba keveredett több millió gyerek helyzete percről percre romlik. Az UNICEF és partnerei éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy kielégítsék e gyermekek és családjaik sürgős humanitárius szükségleteit Ukrajnában és a régióban. Segítsen az UNICEF-nek reagálni az ukrajnai válságra még ma.

 • World Food Programme

  World Food Programme

  Az Egyesült Nemzetek Élelmezési Világprogramja (WFP) a világ legnagyobb humanitárius szervezete, amely világszerte küzd az éhezés ellen. Az Ukrajnában és a szomszédos országokban már jelen lévő csapatokkal a WFP éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a konfliktusövezetekben rekedt sebezhető menekülteket és családokat ellássa az élelmiszerrel, segítséggel és reménységgel, amire égetően szükségük van.