Pomoć ljudima koji su pogođeni ratom u Ukrajini

Rat u Ukrajini stvorio je humanitarnu katastrofu. UN je upozorio na to da bi broj ljudi koji bježe iz zemlje mogao porasti na 5 milijuna u idućim tjednima i mjesecima. Naši timovi danonoćno rade kako bi podržali ljude u Ukrajini kroz naše proizvode, obranili od prijetnji kibernetičke sigurnosti i otkrili pouzdane informacije, dok poduzimaju izvanredne mjere za zaustavljanje širenja dezinformacija i ometanje kampanja dezinformacija na mreži.

U svrhu pružanja pomoći i podrške, Google.org i Googleovi zaposlenici do sada su se obvezali na donacije u vrijednosti od preko 25 milijuna dolara u novcu, robi i uslugama.

Pridružite nam se u doniranju organizacijama u nastavku.

 • UNHCR

  UNHCR

  Oni koji su prisiljeni pobjeći iz Ukrajine trebaju zaštitu, stabilnost i nadu. UNHCR, UN-ova agencija za izbjeglice, na terenu je u Ukrajini i susjednim zemljama i nudi hitne potrepštine i pomoć onima koji su prisiljeni bježati. U svjetlu najvažnijih potreba, UNHCR će svoje intervencije usredotočiti na zaštitu, sklonište, osnovne potrebe i pružanje osnovnih sredstava pomoći, kao i novčanu pomoć. Vaša podrška će pomoći osigurati da žene, djeca i muškarci koji su prisiljeni napustiti svoje domove imaju sigurnost, zaštitu i zaklon.

 • UNICEF

  UNICEF

  Situacija milijuna djece zahvaćene sukobom u Ukrajini pogoršava se iz minute u minutu. UNICEF i njegovi partneri rade danonoćno kako bi zadovoljili hitne humanitarne potrebe ove djece i njihovih obitelji u Ukrajini i regiji. Pomozite UNICEF-u da odgovori na krizu u Ukrajini danas.

 • Svjetskog programa za hranu

  Svjetskog programa za hranu

  Svjetski program za hranu Ujedinjenih naroda (WFP) najveća je svjetska humanitarna organizacija koja se bori protiv gladi u cijelom svijetu. S timovima koji su već na terenu u Ukrajini i susjednim zemljama, WFP radi danonoćno kako bi došao do ugroženih izbjeglica i obitelji zarobljenih u područjima sukoba s hranom, pomoći i nadom koja im je prijeko potrebna.