Apua Ukrainan sodasta kärsiville

Sota Ukrainassa on aiheuttanut humanitaarisen katastrofin. YK on varoittanut, että maasta paenneiden ihmisten määrä voi nousta lähiviikkoina ja kuukausina viiteen miljoonaan. Työskentelemme ympäri vuorokauden tukeaksemme Ukrainassa olevia ihmisiä tuotteidemme kautta, torjuaksemme kyberturvallisuusuhkia, nostaaksemme esiin luotettavaa tietoa ja estääksemme virheellisen tiedon leviämisen ja vähentääksemme disinformaatiokampanjoita verkossa.

Tukeakseen avustustoimia Google.org ja Googlen työntekijät ovat antaneet jo yli 25 miljoonan dollarin arvosta lahjoituksia ja luontoistukea.

Tee sinäkin lahjoituksia kanssamme alla oleville järjestöille.

 • UNHCR

  UNHCR

  Ukrainasta pakenevat ihmiset tarvitsevat suojelua, vakautta ja toivoa. YK:n pakolaisjärjestö UNHCR toimii paikan päällä Ukrainassa ja sen naapurimaissa tarjoten tarvikkeita ja apua ihmisille, jotka ovat joutuneet pakenemaan Ukrainasta. UNHCR keskittyy toimissaan ensisijaisiin tarpeisiin, kuten turvallisuuteen, asumiseen, perustarpeisiin ja keskeisten avustustarvikkeiden tarjoamiseen sekä rahalliseen apuun. Tukesi auttaa varmistamaan, että naiset, lapset ja miehet, jotka joutuvat pakenemaan kodeistaan, saavat turvaa ja suojaa.

 • UNICEF

  UNICEF

  Ukrainan konfliktialueille loukkuun jääneiden miljoonien lasten tilanne heikentyy jatkuvasti. Unicef kumppaneineen pyrkii vastaamaan näiden lasten ja perheiden välittömään humanitaariseen avuntarpeeseen Ukrainassa ja lähialueilla. Auta UNICEFia vastaamaan Ukrainan kriisin tarpeisiin.

 • World Food Programme

  World Food Programme

  YK:n Maailman ruokaohjelma (WFP) on maailman suurin humanitaarinen järjestö, joka taistelee nälkää vastaan maailmanlaajuisesti. Ukrainassa ja naapurimaissa toimivat tiimit työskentelevät kellon ympäri toimittaakseen pakolaisille ja konfliktialueille loukkuun jääneille perheille ruokaa, apua ja toivoa, jota he tarvitsevat.